Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati batterioplader

/link/cb5ee0cef2044fa9a13328c3f265153c.aspx

 
Ducati batterioplader er et premiumprodukt i italiensk stil, designet til at forlænge batteriets levetid og sikre, at din Ducati altid er klar til at starte, især i løbet af vinteren hvor cyklen normalt ikke bliver brugt.

Produceret af tecMATE og godkendt af Ducati R&D, er denne lader dit bedste valg for at holde din Ducati i optimal stand ved kun at bruge OEM Ducati reservedele.


Ducati batterilader

 

Ducati batterioplader

Ducati batteriopladeren forlænger bly-syre batteriets levetid ved at opretholde opladningsniveauet under perioder med lav forbrug.

Denne oplader fungerer ved hjælp af et fuldt automatiseret mikroprocessorstyret system. Når batteriet er fuldt opladet, skifter den til vedligeholdelsestilstand, og hvis elektroniske tilbehør forårsager et spændingsfald, vender opladeren automatisk tilbage til opladningstilstand.

Passer til alle Ducati-modeller. Tilslut direkte til DDA (Ducati Data Acquisition) stikket for nye modeller, eller brug det medfølgende kabel til modeller uden DDA-stik.

Ikke egnet til: Ikke-genopladelige NICD, NIMH, LI-ION batterier.


Ducati lithium batterilader

 

Ducati Lithium-laderen

Ducati Lithium-laderen er designet til nye modeller, der bruger lithium-ion-batterier, og sikrer, at din Ducatis elektriske system konsekvent optimeres til enhver køretur.

Udviklet med godkendelse fra Ducati R&D kan opladeren tilsluttes via Ducatis diagnostiske stik (Euro4 / Euro5), via et kabel med metaløjer og foldelåg på det vejrbestandige stik eller via et forbindelseskabel med en alligator-klemme. Desuden kan enheden til nye modeller tilsluttes direkte til DDA (Ducati Data Acquisition) stikket.

Ikke egnet til: NICD, NIMH, andre typer LI-ION eller ikke-genopladelige batterier.

 

Kontakt din nærmeste Ducati for køb af Ducati's batteriopladere eller mere information.