Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Monster 821 Stealth – En fantastisk oplevelse

/link/cdfb6dfed6d34b549dd62bb0481072f8.aspx

Monster 821 Stealth – Køreglæde og lækkert design

  • Pris kr. 180.800,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Stealth Livery


Ducati Monster 821 Stealth er det nyeste medlem i Ducati Monster-familien og udstråler et fantastisk og gennemført design. Et design, der hylder den klassiske og epokegørende Monster 900 med et agilt og sporty look. Et look, der ligeledes kommer til udtryk under de fantastiske køreoplevelser, som motorcyklen leverer.


Den nye Ducati Monster 821 Stealth kommer med et forfriskende, forførende og gennemført look med den såkaldte ”stealth version”.  En mat sort, opdaterede detaljer og en unik front giver den karakter, kant og personlighed.


Standardudstyret, der blandt andet indeholder en justerbar forgaffel samt Ducati Quick Shift, gør køreturen endnu mere effektiv og fantastisk.
Motorcyklens mål, silhuetten, tank og forlygte er især kendetegnende for Ducati Monster 821s design. Selvom den er tro mod modellen fra 1993, er der stadig nye og lækre detaljer.

Ducati Monster 821 Stealth er udstyret med en twin-cylindret Testastretta 11° motor, 821 cm3, der leverer 109 hk @ 9.250 o/min. og en torque på 86 Nm @ 7.750 o/min.
Motoren er inkorporeret i designet på perfekt vis og med et skræddersyet indtagnings- og udstødningssystem, får du en perfekt oplevelse af maskinen.


Monster 821 Stealth har en tørvægt på 180,5 kg og tanken kan rumme 16,5 liter. Derudover kommer den med de klassiske og anerkendte Riding Modes. De giver dig muligheden for at tilpasse Monsterets ydeevne endnu mere. Du vil altid føle dig i kontrol og du vil kunne nyde enhver køretur til fulde. Den nye Monster 821 Stealth er udstyret med en 43 mm forgaffel og en hydraulisk bremseforlængelse, der giver mere styrke, robusthed og sikkerhed.


Monster 821 Stealth er udstyret med et nyt bremsesystem, der både sikrer høj ydeevne og maksimal sikkerhed på køreturen. Den kommer desuden med Ducati Safety Pack, Bosch ABS, Ducati Traction Control, Riding Modes og Ducati Power Modes. Ingen køretur vil føles ens og du vil altid være i kontrol bag på en Monster 821 Stealth.


Monster 821 Stealth er Euro 4 godkendt og du kan konfigurere din motorcykel præcis som du vil have den. Du kan vælge at udstyre den med en af de Ducati Performance-pakker, der passer dig bedst.


Lyder den nye Ducati Monster 821 Stealth som noget for dig? Så kan du med rette finde din nærmeste Ducati-forhandler og høre mere om det unikke monster.