Ducati Danmark

Officiel dansk Ducati importør

Ducati Diavel 1260 – Slem og god på samme tid

/link/a27b86adad6b47ec9a45db40f1933053.aspx

Diavel 1260 – Et design, der skal ses og opleves

  • Pris kr. 324.600,- (incl. lev. omk. 1.990)
  • Farve: Sandstone Grey

Ducati Diavel 1260 er en kraftfuld, muskuløs og ekstremt alsidig motorcykel. Den føles fantastisk på vejene og er ekstremt effektivt i både sving, kurver og på lige vej. Den er skabt til køreoplevelser af højeste kaliber og er kombinationen og kulminationen af Ducatis fantastiske personlighed og tårnhøje kvalitet.


Den nye Ducati Diavel 1260 kombinerer både performance og evnerne fra en maxi-naked med de ergonomiske elementer fra en muskuløs cruiser. Ducati Diavel 1260 er designet på moderne vis, hvor motoren indgår som en bærende del.


Diavel 1260 er udstyret med en Testastretta DVT 1262, L-Twin-cylinder, Dual Spark, vandkølet motor, 1.262 cm3, der leverer hele 159 hk @ 9.500 o/min. og en torque på 129 Nm @ 7.500 o/min.
Designet bærer præg af muskuløse linjer og en intimiderende front, der fremhæver maskinens fantastiske personlighed. En lang, slank bagende med 240 mm baghjul fuldender den slanke linje på Diavel 1260 og afrunder det intimiderende udseende.
De brede luftindtag og trellis-framen, giver motorcyklen mere elegance omkring maskinens hjerte: motoren.Motoren er ikke bare kraftfuld men ligeledes smuk og sofistikeret. Dens 159 hestekræfter bidrager til en fantastisk acceleration og med en flad og konsistent torque vil du opleve en stabil og nem køremåde.
Ducati Diavel 1260 er udstyret med Ride by Wire (RbW) og de tre Power Modes gør det muligt at tilpasse og personliggøre motorens ydeevne. Ducati Diavel er en decideret skønhed hvad angår det tekniske, det mekaniske og designet. Den vil ændre landevejene, indtage dem og dominere dem. Den vil forandre køreoplevelsen på to hjul.


Designet på Ducati Diavel 1260 er en hyldest til elegance og sofistikerede detaljer. Detaljer, der strækker sig fra kulfiberelementer til stikningerne på sædet. Det er en motorcykel, der er skabt i bedste Ducati-ånd. En ånd, der er baseret på personlighed, kvalitet, køreglæde og sikkerhed. Den aggressive form og det fantastiske look er skabt uden kompromisser og det ses i alt fra den aggressive front til de Marchesini-smedede fælge. Det er Ducati, når det er bedst.


Detaljerne, formen og farverne på Ducati Diavel 1260 vidner om et samspil, hvor det sporty og aggressive look møder komfort, køreglæde og sikkerhed. Trellis-framen sikrer en lethed og med de justerbare forgafler opnår Diavel 1260 ekstra komfort og stabilitet.
Komforten og det ergonomiske, bliver komplimenteret af et højere styr, lavere sæde og mere centrerede fodpedaler. Som standardudstyr til Ducati Diavel 1260 følger Ducatis Riding Modes, ABS Cornering Evo Bosch, DTC Evo og meget mere.
Ducati Diavel 1260 bliver lavet i den iøjnefaldende farve, Sandstone Grey, der fuldender det aggressive, intimiderende og betagende design.


Går du rundt og drømmer om en Ducati Diavel 1260, eller ønsker du at prøvekøre den, kan du med rette kontakte din nærmeste Ducati-forhandler.